Ο Ρονάλντο αποθέωσε Μέσι και ξέχασε… Κριστιάνο! -Ποιοι οι αγαπημένοι του παίκτες…

Ο Ρονάλντο αποθέωσε Μέσι και ξέχασε… Κριστιάνο! -Ποιοι οι αγαπημένοι του παίκτες…

Το «φαινόμενο» δεν επέλεξε τον Πορτογάλο σταρ στους αγαπημένους του παίκτες.

Ο Ρονάλντο σε συνέντευξή του ρωτήθηκε για το ποιους παίκτες απολαμβάνει περισσότερο να παρακολουθεί και στην λίστα του δεν συμπεριέλαβε τον συνεπώνυμο Κριστιάνο. Αντίθετα, έβαλε πρώτο-πρώτο τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο Μέσι είναι το νούμερο ένα. Τέτοιο ταλέντο θα χρειαστεί 20-30 χρόνια να ξαναδούμε. Επίσης μου αρέσουν ο Σαλάχ, ο Αζάρ, ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ», τόνισε ο Βραζιλιάνος θρύλος και πλέον πρόεδρος της Βαγιαδολίδ.

Παράλληλα, του ζητήθηκε να σχολιάσει τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στον ίδια και τον Εμπαπέ.

«Πολλοί λένε ότι μου μοιάζει. Έχει μεγάλη ταχύτητα, καλά τελειώματα, ωραίες κινήσεις, εκτελεί και με τα δύο πόδια και έχει τρομερό διασκελισμό. Όντως έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι συγκρίσεις, ειδικά ανάμεσα σε παίκτες διαφορετικής γενιάς, γιατί η κατάσταση διαφέρει από εποχή σε εποχή», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Ο Ρονάλντο αποθέωσε Μέσι και ξέχασε… Κριστιάνο! -Ποιοι οι αγαπημένοι του παίκτες… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.