Πενθήμερη κράτηση για 37χρονο για κατοχή και προμήθεια παράνομων 'ουσιών'

Πενθήμερη κράτηση για 37χρονο για κατοχή και προμήθεια παράνομων 'ουσιών'

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 37χρονου, εξέδωσε την Κυριακή (31/5) το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

 

Ο 37χρονος συνελήφθη το Σάββατο από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 107 γραμμαρίων περίπου και ένα χειροποίητο τσιγάρο, με κάνναβη.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE