Και τρίτος δημοσιογράφος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Και τρίτος δημοσιογράφος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Ένα από τα επιτελικά στελέχη της μεγάλης αιγυπτιακής εφημερίδας «Γκομχουρέια» και αναπληρωτής αρχισυντάκτης της, ο Φάτχι Ελ Σαράουι, κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανεβάζοντας σε τρία τα θύματα του COVID-19 από τον δημοσιογραφικό κόσμο στη Χώρα του Νείλου.


Συνολικά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ένωσης Δημοσιογράφων Αιγύπτου Ντία Ρασουάν, σε έντεκα συνολικά ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, στο χώρο των δημοσιογράφων, από τα 12.000 μέλη του.
 
Να σημειωθεί ότι ο Φάτχι Ελ Σαράουι απεβίωσε πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του τεστ που έδειξαν ότι ήταν ήταν μολυσμένος με τον φονικό ιό.
 
Οι άλλοι δύο δημοσιογράφοι που κατέληξαν ήταν ο Μαχμούντ Ριάντ της εφημερίδας «Ελ Χαμίς» στις 27 Απριλίου και ο δημοσιογράφος Μόχι Ελ Ντιν Σάγιεντ από το Εθνικό Ίδρυμα Τύπου στις 18 Μαΐου.
 
Τρεις ακόμη Αιγύπτιοι δημοσιογράφοι παραμένουν σε νοσηλεία ή απομόνωση στο σπίτι.
 
Οι άλλοι πέντε δημοσιογράφοι ανάρρωσαν.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE