Ο Γιακουμάκης σκόραρε μετά από ένα χρόνο και οκτώ μέρες! (BINTΕO)

Ο Γιακουμάκης σκόραρε μετά από ένα χρόνο και οκτώ μέρες! (BINTΕO)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης που αγωνίζεται ως δανεικός στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε, έκανε το 0-1 κόντρα στην Λοτζ και βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο και οκτώ μέρες. Δείτε το γκολ του Κρητικού φορ.

Στις 3 Μαρτίου 2020 η Γκόρνικ Ζάμπρζε ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Ο Κρητικός επιθετικός είχε προλάβει να κάνει μόλις μία συμμετοχή, μέχρι που το πρωτάθλημα στην Πολωνία διεκόπη λόγω του κορονοϊού.

Το Σάββατο (30/5) ο 25χρονος στράικερ πραγματοποίησε τη δεύτερη εμφάνισή του με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λοτζ και ήταν μάλιστα αυτός που έγραψε το 0-1 με δυνατό σουτ από κοντά. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ μετά τις 22 Μαΐου 2019, όταν είχε σκοράρει με τον ΟΦΗ στο απίστευτο μπαράζ με τον Πλατανιά.

Με άλλα λόγια, σκόραρε ξανά μετά από ένα χρόνο και οκτώ ημέρες. Δείτε πώς:

Πηγή: Sport24.gr

The post Ο Γιακουμάκης σκόραρε μετά από ένα χρόνο και οκτώ μέρες! (BINTΕO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE