Σε αλλαγή στο πρόγραμμα εξετάσεων απόλυσης, προχώρησε το Υπ. Παιδείας

Σε αλλαγή στο πρόγραμμα εξετάσεων απόλυσης, προχώρησε το Υπ. Παιδείας

Σε μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα των εξετάσεων απόλυσης, προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και συγκεκριμένα έχουν μεταφερθεί τα εξεταζόμενα μαθήματα απόλυσης από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

 
Σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αναφέρει ότι ανταποκρινόμενο σε έκκληση που έγινε από τη Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, έχει πραγματοποιήσει μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα των εξετάσεων απόλυσης, προκειμένου να δοθεί στους μαθητές/μαθήτριες μεγαλύτερος χρόνος προετοιμασίας μεταξύ του τερματισμού της διδασκαλίας και των εξετάσεων.
 
Συγκεκριμένα, σημειώνει το Υπουργείο, έχουν μεταφερθεί τα εξεταζόμενα μαθήματα απόλυσης από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 σε μεταγενέστερες ημερομηνίες. 
 
Με αυτό τον τρόπο, προσθέτει, όλοι οι μαθητές/μαθήτριες θα έχουν αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις τους.
 
Το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές/μαθήτριες θα ειδοποιηθούν σχετικά και σημειώνει ότι με τον φετινό ειδικό προγραμματισμό, κάτω από έκτακτες συνθήκες λόγω της πανδημίας, η δεύτερη σειρά εξετάσεων απόλυσης, που αφορά πολύ μικρό αριθμό μαθητών/μαθητριών, θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020.
 
Αναφέρει, τέλος, ότι οι Παγκύπριες Εξετάσεις δεν επηρεάζονται.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE