Το 2018 ήταν ο… ΠΟΘΟΣ του Άνχελ Γκόμεθ για Ομόνοια (όμως ναυάγησε), τώρα τον θέλει ο Ρόκα στον ΠΑΟ!

Το 2018 ήταν ο… ΠΟΘΟΣ του Άνχελ Γκόμεθ για Ομόνοια (όμως ναυάγησε), τώρα τον θέλει ο Ρόκα στον ΠΑΟ!

Στη λίστα του Παναθηναϊκού για αντικατάσταση του Γιώργου Δώνη φαίνεται πως είναι ο Ισπανός κόουτς Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος δύο χρόνια πριν έφτασε κυριολεκτικά μια ανάσα από την Ομόνοια.

Όπως όλοι ξέρουμε το καλοκαίρι του 2018 ο τότε τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ είχε φέρει για τον πάγκο της Ομόνοιας τον Χουάν Κάρλος Ολίβα. Κατά την διάρκεια της αναζήτησης κόουτς για το τριφύλλι είχε συμφωνήσει πρώτα με τον 46χρονο Ντάνι Πογιάτος, όμως η συμφωνία χάλασε τελευταία στιγμή και τελικά πήγε στις ακαδημίες της Ρεάλ.

Στην Ελλάδα τα δημοσιεύματα τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό ενώ σχεδόν όλα τα ονόματα που παίζουν στο ρεπορτάζ έχουν σχέση με Κύπρο λόγω και του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος ως γνωστόν θα κάνει την επιλογή. Ήδη γράφτηκαν οι Σίλας, Πογιάτος, Ιδιακέθ και Ιραόλα!

Α.Χ.

The post Το 2018 ήταν ο… ΠΟΘΟΣ του Άνχελ Γκόμεθ για Ομόνοια (όμως ναυάγησε), τώρα τον θέλει ο Ρόκα στον ΠΑΟ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE