Ζέτα Αιμιλιανίδου: Λαμβάνουμε 5 χιλιάδες τηλέφωνα την ημέρα - Είναι αδύνατον να ανταποκριθούμε σε όλα

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Λαμβάνουμε 5 χιλιάδες τηλέφωνα την ημέρα - Είναι αδύνατον να ανταποκριθούμε σε όλα

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου ανέφερε ότι ο αριθμός κλήσεων ανα ημέρα στα τηλέφωνα του Υπουργείου είναι γύρω στις 5 χιλιάδες.

Σε δηλώσεις της στο Τρίτο του ΡΙΚ, έδειξε την κατανόηση της στους πολίτες για τις απορίες και τα παράπονα τους όσον αφορά τα ειδικά επιδόματα λόγω πανδημίας και όπως σχολίασε κατανοεί ότι ο κάθε πολίτης έχει το δικό του πρόβλημα.

'Γνωρίζω ότι έχουν παράπονα και ότι δεν απαντούμε τηλέφωνα. Πρέπει να σας πω οτι παίρνουμε 5 χιλιάδες τηλέφωνα την ημέρα. Είναι αδύνατον να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα τηλέφωνα. Τα τηλέφωνα είναι κατειλημμένα συνέχεια. Μετά την πανδημία έχουμε δημιουργήσει ένα τηλεφωνικό κέντρο στο Υπουργείο , όπου 15 λειτουργοί απαντούν τηλέφωνα αλλά επιπρόσθετα οποιεσδήποτε επιστολές , οποιαδήποτε θέματα οπου έγιναν λάθη στην συμπλήρωση αιτήσεων. Προσπαθούμε απο το πρωί μέχρι το βράδυ να μπορέσουμε να διορθώσουμε αυτά τα πράγματα διότι ο στόχος μας είναι η στήριξη όλων όσων μας χρειάζονται" ανέφερε η κ.Αιμιλιανίδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE