Ζαννέτου: Σημαντική εξέλιξη η δημιουργία βάσης στην Κύπρο της Wizz Air,

Ζαννέτου: Σημαντική εξέλιξη η δημιουργία βάσης στην Κύπρο της Wizz Air,

Σημαντική εξέλιξη χαρακτήρισε τη δημιουργία βάσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας της αεροπορικής εταιρείας Wizz Air, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ο κ. Ζαννέττου «χαιρέτισε τη σύναψη της συμφωνίας που έκανε η Κυβέρνηση με την ουγγρική αεροπορική εταιρεία Wizz Air, σύμφωνα με την οποία, η Κύπρος καθιερώνεται ως μόνιμη βάση της. Τα μηνύματα για την ανάκαμψη αλλά και τη μελλοντική πορεία της τουριστικής βιομηχανίας, είναι πολύ ελπιδοφόρα από την συγκεκριμένη συμφωνία» σημείωσε.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας «χαρακτήρισε πολύ σημαντική την εξέλιξη αυτή, ιδιαίτερα τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα η τουριστική βιομηχανία. Η συμφωνία θα συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην επανεκκίνηση του τουρισμού μετά τις δραματικές επιπτώσεις που υπέστη τους μήνες Μάρτιο - Μάιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και στη σύνδεση της Κύπρου με νέους προορισμούς».

Ο κ. Ζαννέττου «εξέφρασε εγκάρδιες ευχαριστίες προς την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Υπουργό Μεταφορών, Συγκοινωνιών και ΄Εργων Γιάννη Καρούσο και τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο, αφού εξ’ αιτίας των άοκνων προσπαθειών που κατέβαλαν, κατάφεραν την επίτευξη αυτής της σημαντικής συμφωνίας, η οποία θα έχει ευεργετικές εξελίξεις για τον τουρισμό τόσο της επαρχίας Αμμοχώστου όσο και της Κύπρου γενικότερα».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE