Πρωταθλητής στη Σερβία για 31η φορά

Πρωταθλητής στη Σερβία για 31η φορά

Πρωταθλητής στη Σερβία για τη σεζόν 2019-2020 αναδείχθηκε ο Ερυθρός Αστέρας, μετά το 0-5 κόντρα στη Ραντ Μπέογκραντ το βράδυ της Παρασκευής (29/5). Η Παρτιζάν έμεινε στο -14 και παρότι έχει παιχνίδι λιγότερο, όλα κρίθηκαν.

Αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό και 31ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα. Η σημερινή μαθηματική κατάκτηση του τίτλου σημειώθηκε ανήμερα της 29ης επετείου από το Κύπελλο Πρωταθλητριών που είχε πάρει η ομάδα της Σερβίας. Ήταν 29 Μαΐου 1991 όταν είχε επικρατήσει στα πέναλτι 5-3 της Μαρσέιγ, στο Μπάρι.

Σε 27 αγωνιστικές, τρεις πριν από το τέλος, ο Ερυθρός Αστέρας έχει 72 βαθμούς, με απολογισμό 23 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Πηγή: www.sport24.gr

The post Πρωταθλητής στη Σερβία για 31η φορά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.