Παντελή: «Αυτό ήταν το πιο γλυκό»

Παντελή: «Αυτό ήταν το πιο γλυκό»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ Ιάκωβος Παντελή μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κάμερα της Cytavision.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής είπε: «Δεν ήταν ατομικό, αλλά ομαδικό. Απόψε ήμουν εγώ, άλλες φορές ήταν άλλος. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τα δύο μπρέικ να πάνε χαμένα. Ήταν το πιο γλυκό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE