Έδεσε Σμόλιγκ η Γιουνάιτεντ

Έδεσε Σμόλιγκ η Γιουνάιτεντ

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Κρις Σμόλινγκ έβαλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι ανακοίνωσαν ότι ο Άγγλος αμυντικός, που είναι από τους πιο βελτιωμένους φέτος, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, τη στιγμή που το προηγούμενο έφτανε στο τέλος του το 2016.

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Είμαι περήφανος που παίζω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Έχουμε εξελιχθεί ως ομάδα στη διάρκεια της σεζόν με τον Λουίς Φαν Χάαλ, είναι συναρπαστικό να βρίσκεται στην Γιουνάιτεντ αυτή την περίοδο και είμαστε όλοι αποφασισμένοι να επιστρέψουμε εκεί που ανήκει ο σύλλογος στο υψηλότερο επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Σμόλινγκ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.