«Μήνας Κυπριακού Κρασιού» στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

«Μήνας Κυπριακού Κρασιού» στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Φέτος τον Ιούνιο, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν τα κυπριακά οινοποιεία, διοργανώνοντας «Μήνα Κυπριακού Κρασιού».

Στόχος των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη του κυπριακού κρασιού, η στήριξη των οινοποιείων του τόπου μας και φυσικά, η ενίσχυση του συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», στον οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων.

Η ενέργεια, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία επιλεγμένων κυπριακών οινοποιείων και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα διαρκέσει από την 01/06 έως και την 01/07. Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής πολλά κρασιά θα διατίθενται σε προνομιακές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κυπριακές, αλλά και ξένες ποικιλίες κρασιών που παράγονται στην Κύπρο και ταυτόχρονα, να ενισχύσουν ένα ιδιαίτερο εγχώριο προϊόν, το κυπριακό κρασί, το οποίο μετράει χιλιάδες χρόνια ιστορίας στον τόπο μας και ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη μοναδική του γεύση.

Στηρίζοντας τα κυπριακά οινοποιεία, ενισχύουμε τον σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», έναν σπουδαίο κοινωνικό φορέα που είναι αφοσιωμένος στην εκπλήρωση των ευχών των καρκινοπαθών παιδιών που φροντίζει και των οικογενειών τους. Για όλη τη διάρκεια της εκστρατείας, το 5% των πωλήσεων από αγορές σε επιλεγμένα κυπριακά κρασιά, θα διατίθεται για τις ανάγκες του συνδέσμου.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεισφέρουν διαχρονικά σε οργανισμούς και δράσεις, των οποίων σκοπός είναι η βελτίωση της ζωής των παιδιών και με κάθε ευκαιρία, πραγματοποιούν ενέργειες που συμβάλλουν στο έργο τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE