ΛΑΡΝΑΚΑ: Τροχαίο ατύχημα με 30χρονο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τροχαίο ατύχημα με 30χρονο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης 28/05, στην λεωφόρο Γεώργιου Χριστοδουλίδη στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με όχημα και συγκεκριμένα χτύπησε στο πίσω μέρος οχήματος.

Από την τροχαία σύγκρουση ο 30χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε και αργότερα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει τραύμα στο δεξί πόδι.

Φωτογραφία αρχείου*

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE