Διευκρινίζει για την αποχώρηση της η Ελένη Μενεγάκη: «Είπα εις το επανιδείν, ότι δεν θα χαθούμε» – VIDEO

Διευκρινίζει για την αποχώρηση της η Ελένη Μενεγάκη: «Είπα εις το επανιδείν, ότι δεν θα χαθούμε» – VIDEO

Η Ελένη Μενεγάκη υπενθυμίζει διακριτικά ποια ήταν ακριβώς τα λόγια της για την αποχώρηση της

Όταν μία τηλεθεάτρια είπε σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την παρουσιάστρια “θα μας λείψεις πολύ”, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: “Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω τώρα εγώ, τι να απαντήσω. Να απαντήσω ότι πολύ μου αρέσει αυτό που μου λες; Να απαντήσω ότι είπα εις το επανιδείν, ότι δεν θα χαθούμε; Τι να απαντήσω δεν ξέρω. Πάντως μου αρέσει που το ακούω”.

Στην επόμενη τηλεφωνική γραμμή, μετά τα πολύ ωραία λόγια της τηλεθεάτριας, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε συγκινημένη: “Εγώ τώρα τι να πω; Εγώ τώρα τι να πω; Θα σου πω ότι κρατάω τα λόγια σου στην καρδιά μου και θα τα έχω μαζί μου μέχρι επιστροφής”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE