Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (EURASHE)

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (EURASHE)

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει ότι από τον Μάϊο 2020 αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (EURASHE), https://www.eurashe.eu/

 

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητής Παντελής Σκλιάς επισήμανε ότι «η συμμετοχή σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό και έγκυρο διεθνές δίκτυο Πανεπιστημίων ενδυναμώνει περαιτέρω το κύρος του Πανεπιστημίου μας και ενισχύει ακόμη περισσότερο το ρόλο του ως φορέα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εκπαίδευσης στους φοιτητές του, σύγχρονης και πρωτοποριακής έρευνας».


Οι καταστατικοί στόχοι της Ένωσης εκφράζουν και ανταποκρίνονται απόλυτα στον διακηρυγμένο πυλώνα ακαδημαϊκής αριστείας και αναπτυξιακής λειτουργίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου καθώς και στην περαιτέρω διεθνοποίησή του, με στόχευση στην ακαδημαϊκή καινοτομία και πρωτοπορία καθώς και στην εφαρμοσμένη γνώση και έρευνα αιχμής, προς όφελος, πάντα, της ακαδημαϊκής του κοινότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE