Δίκαια αποκαλείται το παιχνίδι της χρονιάς!

Δίκαια αποκαλείται το παιχνίδι της χρονιάς!

Στην ΑΕΛ γνωρίζουν ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Γι αυτό και θέλουν να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση.

Μπορεί το 2-2 στο ΓΣΖ να είναι ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του αυριανού επαναληπτικού ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχει κριθεί η πρόκριση. 

Η ΑΕΛ με σύμμαχο τον κόσμο της που αναμένεται αν δώσει μαζικό παρών στο Τσίρειο θέλει να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό ο οποίος μπορεί να αποτελέσει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο που όλοι θέλουν για ευνόητους λόγους. 7

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι επιλογές του Χριστάκη Χριστοφόρου αυξάνονται μιας και οι Σακέτι, Σιέλης, Νικολάου και Ταγκμπατζούμι είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE