Τα ΗΕ καλούν τις αμερικανικές αρχές να βάλουν τέλος στις δολοφονίες άμαχων Αφροαμερικανών

Τα ΗΕ καλούν τις αμερικανικές αρχές να βάλουν τέλος στις δολοφονίες άμαχων Αφροαμερικανών

Την αντίδραση των ΗΕ προκάλεσε η τελευταία δολοφονία Αφροαμερικανού άνδρα από τις αστυνομικές αρχές στις ΗΠΑ.

Η Ύπατη Αρμοστής των ΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Μισέλ Μπατσελέ δήλωσε πως οι αρχές στις ΗΠΑ πρέπει να προβληματιστούν  και να θέσουν ένα τέλος σε αυτές τις δολοφονίες , αναλαμβάνοντας δράση.

Η έκκληση έγινε με αφορμή τη δολοφονία του άμαχου πολίτη Τζορτζ Φλόϊντ  που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στις ΗΠΑ. Η Μπατσελέ ανέφερε ως οι αρχές πρέπει να διασφαλίσουν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και τις κάλεσε να αναλάβουν σοβαρή δράση καθώς η δολοφονία αυτή είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά δολοφονιών στη χώρα με θύματα Αφροαμερικανούς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE