Τα ΗΕ καλούν τις αμερικανικές αρχές να βάλουν τέλος στις δολοφονίες άμαχων Αφροαμερικανών

Τα ΗΕ καλούν τις αμερικανικές αρχές να βάλουν τέλος στις δολοφονίες άμαχων Αφροαμερικανών

Την αντίδραση των ΗΕ προκάλεσε η τελευταία δολοφονία Αφροαμερικανού άνδρα από τις αστυνομικές αρχές στις ΗΠΑ.

Η Ύπατη Αρμοστής των ΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Μισέλ Μπατσελέ δήλωσε πως οι αρχές στις ΗΠΑ πρέπει να προβληματιστούν  και να θέσουν ένα τέλος σε αυτές τις δολοφονίες , αναλαμβάνοντας δράση.

Η έκκληση έγινε με αφορμή τη δολοφονία του άμαχου πολίτη Τζορτζ Φλόϊντ  που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στις ΗΠΑ. Η Μπατσελέ ανέφερε ως οι αρχές πρέπει να διασφαλίσουν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και τις κάλεσε να αναλάβουν σοβαρή δράση καθώς η δολοφονία αυτή είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά δολοφονιών στη χώρα με θύματα Αφροαμερικανούς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE