Καραπατάκης για αύξηση – Ήθελε 12 ομάδες όμως ψήφισε 14: «Θα ήταν άδικο…»

Καραπατάκης για αύξηση – Ήθελε 12 ομάδες όμως ψήφισε 14: «Θα ήταν άδικο…»

Ο Άντρος Καραπατάκης με δηλώσεις του στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet, εξήγησε γιατί ψήφισε υπέρ της αύξησης των ομάδων.

Η τοποθέτηση του: 

«Εμείς είμαστε πάντα υπέρ των 12 ομάδων. Είναι πιο ανταγωνιστικό και το είδαμε φέτος. Ψηφίσαμε 14 διότι θα ήταν άδικο για τις ομάδες να μη βγουν κατηγορία. Έτσι το δεχθήκαμε για ένα χρόνο πρωτάθλημα 14 αγώνων με δικλείδες πως θα επιστρέψουμε στις 12. Ίσως καλύτερα να παίξουμε και με play offs όπως το ξανακάναμε».

 

The post Καραπατάκης για αύξηση – Ήθελε 12 ομάδες όμως ψήφισε 14: «Θα ήταν άδικο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE