Απόσπασμα από Κοράνι θα διαβαστεί στην Αγία Σοφία, ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Απόσπασμα από Κοράνι θα διαβαστεί στην Αγία Σοφία, ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Απόσπασμα από το Κοράνι θα διαβαστεί την Παρασκευή 29/05, στην Αγία Σοφία για την επέτειο της άλωσης της Κωνσταντινούπολης το 1453 δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοινώνοντας το αυριανό πρόγραμμα για την επέτειο της άλωσης, είπε ότι (αύριο το βράδυ) “στο πλαίσιο της τελετής για την άλωση που διοργανώνει ο Υπουργείο Πολιτισμού μας, θα αναγνωστούν απόσπασμα από το Κοράνι για την άλωση στην Αγία Σοφία και θα γίνει προσευχή”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της άλωσης, αύριο το πρωί θα εγκαινιάσει το νοσοκομείο Σαντζάκτεπε, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθούν οι "Αγώνες για την Άλωση" του Ιδρύματος Τοξοβολίας και στη συνέχεια θα διαβαστεί απόσπασμα του Κορανίου στην Αγία Σοφία για την άλωση.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE