Το είπε και το… ΕΚΑΝΕ ο Μερκής!

Το είπε και το… ΕΚΑΝΕ ο Μερκής!

Ο Γιώργος Μερκής ανανέωσε με τον ΑΠΟΕΛ για ακόμα ένα χρόνο και θα συνεχίσει να φορά τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Διαβάστε: ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε «ΚΑΠΝΟΣ» για Μερκή!

Παρά τα όσα ακούστηκαν, για προσέγγιση άλλης ομάδας, ο Κύπριος αμυντικός ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως σκοπός του ήταν να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ.

Κάτι που έγινε και… επίσημα. Έκανε πράξη αυτό που ήθελε ο Γιώργος Μερκής, συνεχίζοντας στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

The post Το είπε και το… ΕΚΑΝΕ ο Μερκής! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

To Υπουργικό Συμβούλιο θα εγκρίνει σήμερα το νομοσχέδιο για την Ειδική Εκπαίδευση, αλλάζοντας τη φιλοσοφία του συστήματος μετά από δεκαετίες και βάζοντας στο επίκεντρο το παιδί, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE