Ξεκινάει με… ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ η ποδοσφαιρική δράση στην Ισπανία!

Ξεκινάει με… ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ η ποδοσφαιρική δράση στην Ισπανία!

Με τα χρωστούμενα από το Βαγεκάνο-Αλμπαθέτε θα συνεχιστεί η δράση στην Ισπανία.

Η δράση επιστρέφει στην Ισπανία μετά το ποδοσφαιρικό lockdown.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει… με τζούρα. Με τα χρωστούμενα από το ματς της Ράγιο Βαγεκάνο με την Αλμπαθέτε στο οποίο είχαν παιχτεί μόλις 45 λεπτά στις 15 Δεκεμβρίου όταν ο κορωνοϊός δεν είχε καμία σχέση με την Ευρώπη! Το παιχνίδι στο «Βαγέκας» είχε σταματήσει λόγω της ρατσιστικής επίθεσης στον Ουκρανό επιθετικό των φιλοξενούμενων, Ζοζούλια.

Όπως γράφουν στην Ισπανία, η σέντρα στο ποδόσφαιρο θα γίνει με το… υπόλοιπο της συγκεκριμένης αναμέτρησης πιθανότατα στις 11 ή στις 12 Ιουνίου.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Ξεκινάει με… ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ η ποδοσφαιρική δράση στην Ισπανία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.