ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μαρίνος Παύλου- Μαρτυρία τον εμπλέκει σε πολύ σοβαρή υπόθεση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Μαρίνος Παύλου-  Μαρτυρία τον εμπλέκει σε πολύ σοβαρή υπόθεση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεια 28χρονου που καταζητεί η Αστυνομία. Φέρεται να εμπλέκεται στην πολύ σοβαρή υπόθεση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, 28 ετών, από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. 

Εναντίον του 28χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με την υπόθεση των περίπου 72 κιλών κάνναβης, που κατασχέθηκαν χθες 27/5/2020, στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) στο τηλέφωνο 25805068, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου

Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE