ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Χαροπαλεύει κοριτσάκι 16 μηνών- Κρίσιμα στην εντατική μετά από πτώση σε πισίνα

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Χαροπαλεύει κοριτσάκι 16 μηνών- Κρίσιμα στην εντατική μετά από πτώση σε πισίνα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, κοριτσάκι μόλις 16 μηνών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:00 της Τετάρτης 27/5 όταν το κοριτσάκι διέλαθε της προσοχής της οικιακής βοηθού που το πρόσεχε και έπεσε στην πισίνα της οικίας στον Άγιο Επίκτητο Κερύνειας.

Η μικρούλα Nehir Ada NİZİPLİOĞLU μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Νοσοκομείο των κατεχομένων και στη συνέχεια εισήχθη στην μονάδα της εντατικής θεραπείας του λεγόμενου «κρατικού νοσοκομείου» της κατεχόμενης Λευκωσίας, με τη ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η 36χρονη που ήταν υπεύθυνη για να την φροντίδα της συνελήφθη από την ψευδοαστυνομία και την Πέμπτη 28/5 οδηγήθηκε ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» με την «έδρα» να διατάζει την κράτησή της για περίοδο μίας ημέρας, έως ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE