Καρφιά Νικόλα Παπαδόπουλου για επιδότηση επιτοκίων: «Η προχειρότητα συνεχίζεται…»

Καρφιά Νικόλα Παπαδόπουλου για επιδότηση επιτοκίων: «Η προχειρότητα συνεχίζεται…»

Πυρά ευθυτενούς τροχιάς από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος στόχευσε την κυβέρνηση για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφερόμενος στο θέμα της επιδότησης επιτοκίων έκανε λόγο για προχειρότητα της κυβέρνησης, με ανάρτησή του στο twitter.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης απαντώντας σε ερώτημα στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής για την επιδότηση επιτοκίων ανέφερε ότι «για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους, απαιτείται η έγκριση της Βουλής».

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι ο «υπουργός Οικονομικών άλλα λέει…» σε σχέση με το θέμα και σχολίασε ότι «η προχειρότητα συνεχίζεται….».

Αυτούσιο το μήνυμά του: «Ο Γ. Ελεγκτής στην Επ. Ελέγχου της Βουλής ρωτήθηκε κατά πόσο απαιτείται έγκριση της Βουλής για επιδότηση επιτοκίων και ήταν ξεκάθαρος: για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους απαιτείται η έγκριση της Βουλής.

Ο Υπ.Οικονομικων άλλα λέει...

Η προχειρότητα συνεχίζεται..».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE