Εξέλιξη στη δολοφονία του 39χρονου Κύπριου επιχειρηματία

Εξέλιξη στη δολοφονία του 39χρονου Κύπριου επιχειρηματία

Τραγικό τέλος, μέσα στο σπίτι του βρήκε ο 39χρονος επιχειρηματίας Κυριάκος Κούρτης (ή Kevin Kourtis) τα ξημερώματα της Κυριακής 24/5.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας ο Κύπριος επιχειρηματίας που είχε εγκατασταθεί λίγο έξω από το Σίδνεϋ πριν από 8 περίπου χρόνια, δέχθηκε επίθεση από 5 άτομα, τα οποία αφού χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του, τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Για το περιστατικό η τοπική αστυνομία είχε προχωρήσει σε δύο συλλήψεις, αφού εντόπισε σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή του εγκλήματος 16χρονο και 17χρονο, οι οποίοι φαίνεται πως δεν συνεργάζονται με τις Αρχές.

Την Πέμπτη 28/5 και αφού οι εξετάσεις και οι έρευνες συνεχίζονται, η τοπική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, από ένα ύποπτο όχημα, στο οποίο ενδεχομένως επέβαιναν οι δράστες και το οποίο εντοπίστηκε να φλέγεται την Τρίτη 26/5.

Ειδική ομάδα έχει ξεκινήσει εξετάσεις στο καμένο αυτοκίνητο ενώ η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους. Να θυμίσουμε ότι στην δολοφονική επίθεση εμπλέκονται πέντε νεαρά πρόσωπα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE