Ο παίκτης που συμφώνησε να παραμείνει «Λέοντας»

Ο παίκτης που συμφώνησε να παραμείνει «Λέοντας»

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Αντάμοβιτς!

Ο 29χρονος Σέρβος μέσος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Λεμεσιανή ομάδα για ένα συν ένα χρόνια.

Ο παίκτης απάντησε στην πρόταση της διοίκησης και μόλις πέσουν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια. θα ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή του στο λιμάνι.

Να σημειωθεί ότι ο Αντάμοβιτς ταλαιπωρήθηκε φέτος από τραυματισμούς και προσέφερε ελάχιστα και αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος και είναι αποφασισμένος τη νέα σεζόν, να γυρίσει σελίδα και να δικαιώσει τους ανθρώπους της ΑΕΛ που συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται.

Συγκεκριμένα, στο φετινό πρωτάθλημα που διακόπηκε οριστικά στην 23η αγωνιστική, μέτρησε μόλις εννέα συμμετοχές, οι τέσσερις ως βασικός, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής, 440 λεπτά, ενώ δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ.

Ρεπορτάζ: Σάββας Νεοκλέους

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωάννου

The post Ο παίκτης που συμφώνησε να παραμείνει «Λέοντας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σήμερα (1/09) στην εκπομπή «Επίκαιρα» του Plus TV, στην οποία απάντησε σε σωρεία θεμάτων επικαιρότητας που ταλανίζουν την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE