Καλησπέρας: Θυμήθηκε το ματς Απόλλων-Ομόνοια – «Γεννήθηκε η 4η μου κόρη και πήγα απροετοίμαστος…»

Καλησπέρας: Θυμήθηκε το ματς Απόλλων-Ομόνοια – «Γεννήθηκε η 4η μου κόρη και πήγα απροετοίμαστος…»

Στον Super Sport Fm 104.0 έκανε δηλώσεις ο βοηθός διαιτητής Νίκος Καλησπέρας, που κρεμάει το σημαιάκι του, θυμήθηκε τα λάθη που έκανε σε ένα ντέρμπι Απόλλων – Ομόνοια.

Η τοποθέτηση του: 

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά το ματς Απόλλων-Ομόνοια που έκανα λάθη, μεσοβδόμαδα γεννήθηκε η 4η μου κόρη και ‘γω πήγα απροετοίμαστος στο ντέρμπι. Απολογούμαι στον Απόλλωνα και την Ομόνοια. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι οι δύο ομάδες δεν είχαν πρόβλημα μαζί μου και μάλιστα ενάμιση μήνα μετά ορίστηκα ξανά στο μεταξύ του ντέρμπι και όλα πήγαν καλά. Μάλιστα ήταν και κρίσιμο ματς αφού κρινόταν το εισιτήριο της Ευρώπης».

The post Καλησπέρας: Θυμήθηκε το ματς Απόλλων-Ομόνοια – «Γεννήθηκε η 4η μου κόρη και πήγα απροετοίμαστος…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE