ΚΥΠΡΟΣ: Απουσιάζει από την οικία του εδώ και 2 ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Απουσιάζει από την οικία του εδώ και 2 ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απουσιάζει από το διαμέρισμα όπου διαμένει στη Λάρνακα, ο Kamal Deep 38 ετών από την Ινδία.

Ο Deep απουσιάζει από το χώρο διαμονής του από η ώρα 12 το μεσημέρι της 25ης Μαΐου, 2020. Αυτός περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, γένια και μελαμψό χρώμα δέρματος. Κατά την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε σκούρα πράσινη μακριά φόρμα, κόκκινη κοντομάνικη φανέλα και παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η φωτογραφία του ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Το κυβερνητικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε πρόταση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου που προβλέπει ο στρατός της χώρας να καταλάβει «την πόλη της Γάζας», ανέφερε προ ολίγου X ο Μπαράκ Ραβίντ, ισραηλινός ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios και του CNN, επικαλούμενος πηγή του στην ισραηλινή κυβέρνηση την οποία δεν κατονόμασε.

BEST OF TOTHEMAONLINE