Επιστρέφουν παίκτες βαρόμετρα!

Επιστρέφουν παίκτες βαρόμετρα!

Η απουσία τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στην ήττα από την Ομόνοια. Πλέον με την επιστροφή τους τα πράγματα αλλάζουν.

Μπορεί η ήττα από την Ομόνοια να σκόρπισε απογοήτευση στους φίλους του Απόλλωνα ωστόσο η πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ακόμα μεγάλη. 

Η προσοχή του Απόλλωνα στρέφεται πλέον στη συνέχεια με τον Ερμή και ο Τον Κάανεν βλέπει με χαμόγελο τις επιστροφές των Σανγκόι, Μερκή, Παπουλλή και Χαμντανί. 

Πρόκειται για παίκτες βαρόμετρα στους οποίους εν ολίγοις βασίζεται σχεδόν ολόκληρη η ομάδα. Δεν μπορεί να αγνοηθεί άλλωστε ότι ο μεν Παουλλής μετρά 12 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ ο Σανγκόι 8. 

Αυτό που αναμένουν οι φίλοι της ομάδας είναι η αγωνιστική αλλαγή του προσώπου μετά από τις δύο απρόσμενες ήττες η οποία θα αναπτερώσει πρωτίστως το ηθικό. 

Αντρέας Ψάλτης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE