Ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz –Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου

Ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz –Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έπεσαν αυτήν την περίοδο σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα.

Σαν «βόμβα έσκασε» η είδηση του χωρισμού του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης, δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «realnews» ο χρόνος έφθειρε τη σχέση τους κι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ήδη ο ηθοποιός έφυγε από το σπίτι που έμεναν και έχει νοικιάσει άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου. Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει κάνει δύο γάμους, ο πρώτος ήταν με την Τάνια Τρύπη με την οποία απέκτησαν την 20χρονη σήμερα Τζένη και ο δεύτερος με την Ιωάννα Μαρτζούκου. Διατηρούν άριστες σχέσεις και προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE