ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις 30 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο 16χρονου Παναγιώτη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις 30 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο 16χρονου Παναγιώτη

Στις 30 Ιουνίου αναμένεται να συνεχιστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η δίκη για τον θάνατο μαθητή ηλικίας 16 ετών (Παναγιώτη Στεφανή) από κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, που επήλθε στις 14 Απριλίου 2019 ύστερα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Για την υπόθεση είναι ύποπτοι τέσσερις νεαροί, δύο 16 και δύο 17 χρόνων που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, ότι δηλαδή λόγω αλόγιστης ή επικίνδυνης ή απερίσκεπτης πράξης επέφεραν το θάνατο του 16χρονου μαθητή.

Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, στις 28 Ιανουαρίου, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ήταν προγραμματισμένο να εξεταστεί η προδικαστική ένσταση που υπέβαλε ο Γιάννης Πολυχρόνη, συνήγορος υπεράσπισης του 4ου υπόπτου, σύμφωνα με την οποία οι λεπτομέρειες και η έκθεση του αδικήματος, δεν αποκαλύπτουν αδίκημα και ζήτησε αλλαγή του κατηγορητηρίου.

Την ένσταση του κ. Πολυχρόνη υιοθέτησαν και οι συνήγοροι υπεράσπισης των υπολοίπων τριών υπόπτων και το Δικαστήριο είχε ορίσει την 18η Μαρτίου ως ημερομηνία για αγόρευση τους ώστε να τεκμηριώσουν με νομολογία την προδικαστική ένσταση.

Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και του lockdown, η υπόθεση ορίστηκε για τις 30 Ιουνίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE