Μικρή αλλά ενδιαφέρουσα η προϊστορία στο ΑΕΛ-ΑΕΚ

Μικρή αλλά ενδιαφέρουσα η προϊστορία στο ΑΕΛ-ΑΕΚ

Άλλες τρεις φορές συναντήθηκαν στον θεσμό του κυπέλλου ΑΕΛ και ΑΕΚ στο παρελθόν.

Μάλιστα η μια φορά ήταν στον τελικό του 2004 όταν επικράτησε η ομάδα της Λάρνακας με 2-1 και κατέκτησε το τρόπαιο. Σε αγώνες κυπέλλου συναντήθηκαν επίσης την περίοδο 2006-2007 στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ενώ στα ημιτελικά μετρούν ακόμα μια μεταξύ τους μάχη την περίοδο 2011-2012.

Στους ομίλους του κυπέλλου Coca Cola την περίοδο 2006-2007 η ΑΕΚ πέτυχε δύο νίκες. Επικράτησε με 1-0 στο Τσίρειο στις 20 Δεκεμβρίου 2006 και με 2-1 στο ΓΣΖ την πρωταπριλιά του 2007. Την περίοδο 2011-2012 όταν συναντήθηκαν στα ημιτελικά την πρόκριση πήρε η ΑΕΛ με νίκη μέσα στο ΓΣΖ με 1-0 στον πρώτο αγώνα που έγινε στις 11 Απριλίου 2012 και «λευκή» ισοπαλία στον επαναληπτικό του Τσιρείου που είχε γίνει στις 2 Μαίου 2012. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.