Διάψευση για Παπουλή

Διάψευση για Παπουλή

Ο Φώτης Παπουλής δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Απόλλωνα, αλλά δεν θα μείνει και… άνεργος, αφού παρά το ότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, περνάει ακόμα η “μπογιά” του.

Ήδη έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι ο Ελλαδίτης με Κυπριακή υπηκοότητα ακραίος χαφ είναι στο στόχαστρο του ΟΦΗ, αλλά και της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι είναι ΑΥΤΟ που ίσως… ΜΕΤΡΗΣΕΙ και τον ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κύπρο σε άλλη ομάδα – Όλα τα δεδομένα με ΟΦΗ

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κρητικής ομάδας όμως διαψεύδεται από τον μάνατζερ του Παπουλή, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr, το οποίο αναφέρει:

«Οι πληροφορίες από την Κύπρο διαψεύδονται από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και καμία προσέγγιση από τον ΟΦΗ.
Ο Φώτης Παπουλής τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού που συμμετείχε και στα προκριματικά του Europa League. Ο 35χρονος εξτρέμ σκόραρε έξι φορές, ενώ μοίρασε και ισάριθμες ασίστ».

The post Διάψευση για Παπουλή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE