Συνέφαγαν και τα «είπαν» ενόψει τελικής ευθείας…

Συνέφαγαν και τα «είπαν» ενόψει τελικής ευθείας…

 

Θέλοντας να αποσυμφορηθούν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και την πίεση του δύσκολου προγράμματος αγώνων σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωση συνέφαγε στην ταβέρνα «Μαύρη Χελώνα» στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, με το πέρας της πρωινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, το επιστημονικό και υποστηρικτικό προσωπικό της ομάδας, μαζεύτηκαν στην ταβέρνα «Μαύρη Χελώνα», στη Λάρνακα, για φαγητό.

Το κλίμα ήταν βέβαια εξαιρετικό, όπως μαρτυρεί και ο φωτογραφικός φακός. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι από σήμερα ξεκίνησε η σκληρή δουλειά ενόψει του Σαββατιάτικου (17:00) αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE