Όταν η Ανόρθωση αντιμετώπισε ομάδα με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όταν η Ανόρθωση αντιμετώπισε ομάδα με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από την Ανόρθωση: 

«Παραθέτουμε ένα μικρό φωτορεπορτάζ από τον ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Ρέιντζερ, το 1995, τότε που η ομάδα της Γλασκώβης είχε στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές όπως ο Λάουντρουπ και Γκάσκοϊν, ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης.

Η Ανόρθωση έπειτα από μια συγκλονιστική εμφάνιση γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Άιμπροξ Παρκ, ένα σκορ ωστόσο, που αν και ελπιδοφόρο, δεν κατάφερε να ανατρέψει στον επαναληπτικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο οποίος έληξε χωρίς τέρματα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας σε εκείνο τον αγώνα:
Ανόρθωση : Παναγιώτου, Πούνας (Μελαναρκίτης), Ανδρέου, Καστάνας, Παναγή, Κιριάκοφ, Ασσιώτης, Σταύρου, Τοντοροφ, Γκογκιτς, Ιγνάτοφ(Ρίζος)».

The post Όταν η Ανόρθωση αντιμετώπισε ομάδα με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE