Το δελτίο τύπου για την πρωινή...

Το δελτίο τύπου για την πρωινή...

Δυο προπονήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (21/04) για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας των οποίων η σκέψη είναι καρφωμένη στον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον πάντοτε υπολογίσιμο Ερμή.

 

Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του κ.Τον Κάανεν προπονήθηκαν στο γυμναστήριο του προπονητικού μας κέντρου στο Κολόσσι υπό τις οδηγίες του Στέργιου Φωτόπουλου.

Ακολούθως πέρασαν στο γήπεδο όπου για 40 περίπου λεπτά προπονήθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς, εξαιρουμένων των Βασιλείου, Αντράντε και Ρομπέρτ.

** Επόμενη προπόνηση στις 18:00.

Πηγή: www.apollon.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE