ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν καθυστέρησε η Βουλή για τις κρατικές εγγυήσεις - Η κυβέρνηση έχει εμμονή στην αδιαφάνεια

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν καθυστέρησε η Βουλή για τις κρατικές εγγυήσεις - Η κυβέρνηση έχει εμμονή στην αδιαφάνεια

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις και τοποθετήσεις έκανε στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλους.

Μεταξύ άλλων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο επίμαχο νομοσχέδιο που αφορούσε τις κρατικές εγγυήσεις, υπερτονίζοντας πως η Βουλή ούτε καθυστέρησε, ούτε καταψήφισε το νομοσχέδιο και πως η κυβέρνηση το απέσυρε -αφού δεν αποδέχτηκε τη συμμετοχή του Γενικού Ελεγκτή- λόγω του ότι 'έχει εμμονή στην αδιαφάνεια' όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε τις δηλώσεις εδώ : 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.