Εν αναμονής της απάντησης του...

Εν αναμονής της απάντησης του...

Τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά κοιτάζει ήδη η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου με τους «φτεροπόδαρους» να έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία καταθέσεων προτάσεων σε υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

 

Η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου απέστειλε πρόταση στον επιθετικό από την Μπουρκίνα Φάσο, τον Ισούφ Ουατάρα, αναμένοντας την απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ουατάρα είναι γεννημένος 07 Οκτωβρίου 1988, έχει ύψος 1.83 και η μέχρι στιγμής καριέρα του έχει περιοδεία από ομάδες όπως Τροφένσε, Λεϊρία, Νάιμς, Τσερνομόρετς ενώ τελευταίος του σύλλογος ήταν αυτός της Αλ Νασρ Βεγγάζης.

Όσον αφορά το Ρονκάτο δεν υφίσταται πλέον θέμα επιστροφής του στο δυναμικό του Ερμή Αραδίππου ενώ με το πέρας του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα η διοίκηση των «φτεροπόδαρων» θα ασχοληθεί λεπτομερώς με το ζήτημα των ανανεώσεων συμβολαίων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE