Πανκόφ για Μρντάκοβιτς: «Παίξαμε έναν αγώνα και μετά έμαθα το τρομερό νέο… Μιλούσαμε… Δεν έδειξε…»

Πανκόφ για Μρντάκοβιτς: «Παίξαμε έναν αγώνα και μετά έμαθα το τρομερό νέο… Μιλούσαμε… Δεν έδειξε…»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Ράντοσλαβ Πάνκοφ, ο οποίος ήταν αρκετά καλός φίλος του Μίλιαν Μρντάκοβιτς, στο ΜΜΕ της Σερβίας Blic.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ:

«Δεν ξέρω τι να πω. Σήμερα είναι τα γενέθλια του παιδιού μου, παίξαμε έναν αγώνα εναντίον της Grafičar, και στη συνέχεια έμαθα το τρομερό νέο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Περάσαμε ωραία, ήταν ένας πραγματικός φίλος για μένα και τη γυναίκα μου, ένας υπέροχος άντρας. Ήρθε στην Κύπρο ενώ έπαιζα στην ΑΕΚ. Αυτό, αδερφέ, είναι μια πραγματική τραγωδία. Ήταν πάντα χαρούμενος και έτοιμος να κάνει αστεία. Μιλούσαμε ο ένας στον άλλο τακτικά. Δεν υπήρχε τίποτα που να υποδηλώνει ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί, δεν έδειξε σημάδια θλίψης, κατάθλιψης. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα τον ξαναδώ, ότι αυτοκτόνησε».

Πατήστε εδώ για το δημοσίευμα

The post Πανκόφ για Μρντάκοβιτς: «Παίξαμε έναν αγώνα και μετά έμαθα το τρομερό νέο… Μιλούσαμε… Δεν έδειξε…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE