ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αλυκή Λάρνακας με εχθρό τον άνεμο – 4 οχήματα και ελικόπτερο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αλυκή Λάρνακας με εχθρό τον άνεμο – 4 οχήματα και ελικόπτερο  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ξαφνική αλλαγή του καιρού (πτώση θερμοκρασίας και άνεμος) δεν καταπολέμησε το φαινόμενο των πυρκαγιών που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή της αλυκής Λάρνακας. Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, στο σημείο ήδη έχουν σπεύσει τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ ενδεχομένως να γίνουν ρίψεις νερού και με πτητικά μέσα.

Βέβαια, τις προσπάθειες πυρόσβεσης δυσχεραίνει ο άνεμος (5-6 μποφόρ σύμφωνα με τις προβλέψεις).

Εξάλλου, μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στα κατεχόμενα. Αν και πολίτες πίστεψαν ότι η φωτιά έχει ως επίκεντρο την περιοχή της Παλλουριώτισσας, εντούτοις σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση δεν είναι στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές.

Πιο κάτω η πυρκαγιά στην περιοχή της Λάρνακας:

*H φωτογραφία πιο κάτω είναι από την πυρκαγιά στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE