Αυτά και... εξαντλήθηκαν!!!

Αυτά και... εξαντλήθηκαν!!!

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης στους δικαιούχους, έχουν απομείνει 646 εισιτήρια. Δικαίωμα αγοράς έχουν όλοι οι κάτοχοι διαρκείας (εκτός από τους δικαιούχους που ήδη έχουν εξασκήσει το δικαίωμα).

 

Ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση και αυτής της διαδικασίας δεν θα υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια. 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ €15
ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10
ΠΑΙΔΙΚΑ €1

*πληρωμή μόνο με μετρητά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
Τρίτη, 21 Απριλίου 2015: 14:30-19:00
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015: 09:00-14:00 

*Τα εισιτήρια ενδέχεται να εξαντληθούν πριν τις πιο πάνω προκαθορισμένες μέρες και ώρες προπώλησης.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

• ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

• ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

• ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ.

Πηγή: www.apoelfc.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE