ΛΑΡΝΑΚΑ: Την έστησαν σε 58χρονο και του πέρασαν χειροπέδες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Την έστησαν σε 58χρονο και του πέρασαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε 58χρονο πέρασε η Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής 22/05, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ενηλίκων προσώπων, εκμετάλλευσης προσώπων στην εργασία, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου 23/05, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Συγκεκριμένα, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης καθώς και Λειτουργού Εργασιακών Σχέσεων, διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση σε φάρμα στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία σύμφωνα με τις εξετάσεις φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις θυματοποίησης τους.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζει τις εξετάσεις.      

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE