ΕΛΛΑΔΑ: Νοικοκυρές έκρυβαν σε στεγνωτήρια 20 κιλα παράνομες ουσίες αντί για άπλυτα

ΕΛΛΑΔΑ: Νοικοκυρές έκρυβαν σε στεγνωτήρια 20 κιλα παράνομες ουσίες αντί για άπλυτα

Στα δύο στεγνωτήρια βρέθηκαν 21 δέματα με 20 κιλά χασίς, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο γυναίκες.

Στη σύλληψη δύο γυναικών, οι οποίες φέρεται να έκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε κάδους στεγνωτηρίων ρούχων, προχώρησε χτες το απόγευμα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε οικόπεδο που χρησιμοποιούσαν οι δύο ημεδαπές βρέθηκαν κρυμμένα μέσα στους κάδους 21 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 434 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους και στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι συλληφθείσες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟ gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE