ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομολογία από τον παίκτη που γράφτηκε για Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομολογία από τον παίκτη που γράφτηκε για Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ομολογία ότι δεν είχε συναίσθηση της κρισιμότητας του γκολ στο μπαράζ-θρίλερ με τον Πλατανιά (αφού πίστευε ότι με το υπάρχον σκορ θα υπήρχε παράταση) προχώρησε ο Αντίλ Ναμπί.

Μια άγνωστη -όσο και εντυπωσιακή- πτυχή του αγώνα-θρίλερ με τον Πλατανιά ομολόγησε ο Αντίλ Ναμπί.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το μπαράζ στο οποίο ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League, οι Κρητικοί έφτιαξαν ένα video με όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη δραματική βραδιά.

Μιλώντας λοιπόν για το λυτρωτικό γκολ που πέτυχε στο 95’, ο Ναμπί παραδέχθηκε ότι δεν είχε συναίσθηση της κρισιμότητάς του, αφού δεν γνώριζε ότι η ομάδα του υποβιβαζόταν με το υπάρχον σκορ.

«Δεν ήξερα καν ότι ίσχυαν τα εκτός έδρας γκολ, νόμιζα ότι με το 2-2 πάμε στην παράταση. Είχα σκοράρει ξανά από το ίδιο σημείο με τη δεύτερη ομάδα της Γουέστ Μπρομ, οπότε σκέφτηκα “γιατί όχι, έχει μείνει ένα λεπτό”.

Όλοι περίμεναν σέντρα, αλλά το είχα ξανακάνει και μου αρέσει να κάνω πράγματα “έξω από το κουτί”. Και ευτυχώς το έκανα και μπήκε, γιατί αν δεν έμπαινε θα υποβιβαζόμασταν. Μετά από αυτό ήταν όλα τρελά, ζήσαμε ένα χάος. Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr

The post ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομολογία από τον παίκτη που γράφτηκε για Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE