ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Τουλάχιστον 56 σορούς παρέλαβαν νοσοκομεία στο Καράτσι

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Τουλάχιστον 56 σορούς παρέλαβαν νοσοκομεία στο Καράτσι

Νοσοκομεία στο Καράτσι παρέλαβαν 56 σορούς από την περιοχή όπου κατέπεσε επιβατικό αεροσκάφος, σε αστική συνοικία, ενώ επιχειρούσε να προσγειωθεί στη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, έγινε γνωστό από νοσοκομειακές πηγές.

Ο Σιμίν Τζαμάλι, επικεφαλής του Ιατρικού Κέντρου Jinnah Postgraduate, δήλωσε πως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 37 σοροί. Αλλες 19 σορούς παρέλαβε το Civil Hospital, είπε στο Ρόιτερς αξιωματούχος του νοσοκομείου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του επαρχιακού υπουργείου Υγείας Μεεράν Γιουσάφ επιβεβαίωσε στο Ρόιτερς πως έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 56 νεκροί και δύο επιζώντες. Το Airbus των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών, με 99 επιβαίνοντες, συνετρίβη πάνω σε κτίρια, ενώ επιχειρούσε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE