ΔΥΝΑΤΕΣ ατάκες από τον Βασιλείου – Αυτό που του ΛΕΙΠΕΙ και τι δεν μπορεί να φανταστεί!

ΔΥΝΑΤΕΣ ατάκες από τον Βασιλείου – Αυτό που του ΛΕΙΠΕΙ και τι δεν μπορεί να φανταστεί!

Δηλώσεις με δυνατές ατάκες από τον αρχηγό του Απόλλωνα, Γιώργο Βασιλείου στον Active, ο οποίος μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του και… όχι μόνο.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είμαι οκτώ χρόνια στην ομάδα και έχω δεθεί με όλους τους ανθρώπους της. Πέρασα ευχάριστες στιγμές και θα ήταν κρίμα και άδικο να μην υπέγραφα για ακόμη ένα χρόνο. Θα σταματήσω την καριέρα μου στον Απόλλωνα, αν δεν είναι ο τελευταίος χρόνος ο επόμενος, θα είναι 100% ο προτελευταίος.

Να σας πω την αλήθεια, ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα. Ήθελα να μείνω στην ομάδα και έμεινα. Δεν είμαι άνθρωπος των χρημάτων και όλοι το ξέρουν στον Απόλλωνα. Το συμβόλαιο μου είχε λήξει. μίλησα με τον πρόεδρο, τα βρήκαμε και τον ευχαριστώ γι΄ αυτό. Είχα ως στόχο να μείνω στην ομάδα και τα κατάφερα. Είναι φανταστικό να είσαι στον Απόλλωνα. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε άλλη ομάδα, θα προτιμούσα να σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Το πιο σημαντικό από τα τόσα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα, είναι ο σεβασμός που τρέφω από τον κόσμο του Απόλλωνα. Νομίζω ότι τον έχω κερδίσει με την αξία μου. Το πιο σημαντικό όμως που λείπει αυτή την οκταετία, είναι ένα πρωτάθλημα. Έχουμε πετύχει τέσσερις προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς ομίλους, κατακτήσαμε Κύπελλα και ελπίζω και εύχομαι με λίγη τύχη να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα.

Το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά και να μακριά, είναι ότι καλύτερο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι πρώτος στόχος και ο δεύτερος το πρωτάθλημα”.

The post ΔΥΝΑΤΕΣ ατάκες από τον Βασιλείου – Αυτό που του ΛΕΙΠΕΙ και τι δεν μπορεί να φανταστεί! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE