ΕΛΛΑΔΑ: Ένας θάνατος και 21 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ: Ένας θάνατος και 21 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Ένας θάνατος και 21 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν, σήμερα, στην Ελλάδα. 

Συνολικά ο αριθμός νεκρών έχει φτάσει στους 169 ενώ ο αριθμός κρουσμάτων στα 2873.  

Το 55,2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 612 (21.3%) σχετίζονται με ταξίδι από το εξωτερικό και 1446 (50.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνολικά 9 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. Έξι (31.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To  89.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι 70 ετών και άνω. Συνολικά 98 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, έχουν συνολικά ελεγχθεί 147.958 κλινικά δείγματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE