Ανακοίνωση συνδέσμου προπονητών Κύπρου για Υπουργείο Υγείας και ΚΟΑ

Ανακοίνωση συνδέσμου προπονητών Κύπρου για Υπουργείο Υγείας και ΚΟΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου…

«Εκ μέρους εκατοντάδων επαγγελματιών προπονητών ποδοσφαίρου, ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, επιθυμεί να απευθύνει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Υγείας και τον έντιμο Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου, τον ΚΟΑ και τον πρόεδρο του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, οι οποίοι αφουγκραζόμενοι το μήνυμα χιλιάδων παιδιών και γονέων, έλαβαν τα ενδεικνυόμενα μέτρα για επιστροφή των ακαδημιών ποδοσφαίρου στις προπονήσεις.

Όπως ο Σύνδεσμος Προπονητών έχει πολλάκις τονίσει στις ανακοινώσεις του, η επιστροφή των ακαδημιών στην αγωνιστική δράση, πέρα και πάνω από τις οικονομικές παραμέτρους, έχει ευεργετικές επιπτώσεις στη σωματική αλλά και στη ψυχική υγεία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών καλεί τα μέλη του όπως ακολουθήσουν πιστά, σχολαστικά και με συνέπεια τις σχετικές οδηγίες ασφάλειας και υγείας καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου προπονήσεων και για όσο ακόμα χρειαστεί Σημειώνεται ότι πολύ σύντομα αναμένεται συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγείας σχετικά με τις προπονήσεις.

Παράλληλα ο Σύνδεσμος θα κοινοποιήσει προσεχώς στα μέλη του – μέσω διαδικτυακής παρουσίασης – περισσότερες οδηγίες ασφάλειας και υγείας, για την προστασία τόσο των ιδίων όσο και των νεαρών ποδοσφαιριστών,

Τέλος, ο Σύνδεσμος Προπονητών συστήνει όπως οι προπονήσεις να μην ξεκινήσουν πριν την έκδοση αναλυτικού πρωτοκόλλου και σαφέστερων οδηγιών».

The post Ανακοίνωση συνδέσμου προπονητών Κύπρου για Υπουργείο Υγείας και ΚΟΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE