ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στις Χαλεπιανές – Οι ζημιές που άφησε πίσω της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στις Χαλεπιανές – Οι ζημιές  που άφησε πίσω της

Κατασβέστηκε  η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 22/05, στην περιοχή των Χαλεπιανών της Επαρχίας Λευκωσίας, που κατέκαψε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αριθμό ελαιόδεντρων, σωρούς από άχρηστα υλικά και 2 παλαιά εγκαταλειμμένα υποστατικά (φάρμες)     

Αυτούσια η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 10:26 σε πυρκαγιά στην περιοχή χαλεπιανές σε σπαρτά, αποκάλαμα, ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αριθμό ελαιόδεντρων, σωρούς από άχρηστα υλικά και 2 παλαιά εγκαταλειμμένα υποστατικά (φάρμες).         

Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου τριών (3) εκταρίων και είναι υπό έλεγχο από τις 12:04. 

Εργάστηκαν για την κατάσβεση της 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και άλλα 2 από Τμήμα Δασών και Ταμείο Θήρας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Φωτογραφία αρχείου* 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE