Ελένη Βαΐτσου: Αποκάλυψε την σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου τρία χρόνια μετά το τέλος του “Μπρούσκο”

Ελένη Βαΐτσου: Αποκάλυψε την σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου τρία χρόνια μετά το τέλος του “Μπρούσκο”

Η Ελένη Βαΐτσου  έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του ANT1, “Μπρούσκο”.

Εκεί την είδαμε να ενσαρκώνει το ρόλο της Μελίνας και να αποτελεί το μήλο της έριδος ανάμεσα στον Σήφη (Αποστόλης Τότσικας)  και στον Αχιλλέα (Ανδρέας Γεωργίου).

Ποια είναι η σχέση, όμως, σήμερα της Ελένης Βαΐτσου και του Ανδρέα Γεωργίου;

Πρόσφατα, η ηθοποιός έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια από τις ρωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε την σχέση της σήμερα με τον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου. Τρία χρόνια, λοιπόν, μετά το τέλος της σειράς Ελένη Βαΐτσου

και Ανδρέας Γεωργίου έχουν άψογη σχέση, αφού η ίδια απάντησε πως μόλις τότε είχαν κλείσει το τηλέφωνο.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση της Ελένης Βαΐτσου:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE